Szolgáltatások

Harmónia Esküvő- és Rendezvényszervező Iroda - esüvőszervezés, rendezvényszervezés, dekoráció, tanácsadás, fotózás, zenekar, fodsrász, sminkes, nászút megszervezése, leány- és legénybúcsú megszervezése.A siker sokszor az apró részletekben rejlik. Ezek a részletek nem igényelnek sok pénzt, csak egy kis odafigyelést és szervezést. Egy elegáns esküvőn egyetlen elem sem kaphat kisebb hangsúlyt, mint a másik. Az alkalom túl ünnepélyes, hogy akár egyetlen felszínesen kidolgozott részlete is csorbítson a ragyogásán.



Harmónia Esküvő- és Rendezvényszervező Iroda - esüvőszervezés, rendezvényszervezés, dekoráció, tanácsadás, fotózás, zenekar, fodsrász, sminkes, nászút megszervezése, leány- és legénybúcsú megszervezése. Már a helyszínkiválasztásnál is számos dologra kell figyelni. A vendégek számától, az évszaktól, a tervezett programtól és sok más tényezőtől is függ, hogy melyik a legoptimálisabb helyszín a nagy eseményhez. Szabadtéri esküvő esetén többféle sátor és ehhez szükséges különböző kiegészítők közül is lehet választani. A döntés előtt azonban biztosra kell mennünk, hogy a helyszín adottságai egytől-egyig igazodnak elvárásainkhoz.

Harmónia Esküvő- és Rendezvényszervező Iroda - esüvőszervezés, rendezvényszervezés, dekoráció, tanácsadás, fotózás, zenekar, fodsrász, sminkes, nászút megszervezése, leány- és legénybúcsú megszervezése.A meghívó az ígérete egy emlékezetes eseménynek, ezért ne hagyjuk, hogy jelentősége elsikkadjon a többi szervezési feladat mellett. Az esküvői meghívó kiválasztása az egyik legszebb feladat, mert a lehetőségek végtelenek, nincsenek formai elvárások. Két szempont van mindössze, az egyediség és a tökéletesség. A meghívók mellett nagy választékban kínálok ültetőkártyákat, menükártyákat is.

A menüsor összeállításakor is ügyelnünk kell az apró részletekre, hisz nem mindegy, hogy milyen fogást mikor és milyen mennyiségben kínálunk fel a vendégeinknek.

Harmónia Esküvő- és Rendezvényszervező Iroda - esüvőszervezés, rendezvényszervezés, dekoráció, tanácsadás, fotózás, zenekar, fodsrász, sminkes, nászút megszervezése, leány- és legénybúcsú megszervezése. A ruhaválasztástól kezdve a díszítésen át nem könnyű következetesnek lenni, tehát itt a legfontosabb egy szakember segítsége, hogy a részleteket összehangolja, és ezek a részletek mégis izgalmasak és egy ízlésvilágot idézőek legyenek. Nagyon odafigyelek arra, hogy a dekoráció minden elemében igazodjon a pár ízlésvilágához, egyúttal összhangban legyen a helyszín stílusával. Lényeges, hogy a menyasszonyi csokor amellett, hogy gyönyörű, tartós is legyen. Az autódísznek olyan dekorációt kell választani, ami akár a tűző napon is egész nap megtartja eredeti formáját.

A zenekartól kezdve a vőfélyen át a különböző szórakoztató műsorokig számos lehetőség van arra, hogy a lakodalmat még emlékezetesebbé tegyük.

Csak a fotó / videó marad meg egy életen át, ezért fontos, hogy nagy gondot  fordítsunk erre, és igényesen legyen kiválasztva a fotózás helyszíne is.

A menyasszony, az örömanya és a koszorúslányok számára jól bevált fodrászt és kozmetikust is tudok ajánlani.

Szívesen részt veszek a teljes programon, hogy a háttérből koordináljam az eseményeket, és figyelemmel kísérjem, hogy a rendezvény a forgatókönyv szerint halad-e. Szolgáltatásaim köre végtelen, nem ismerek lehetetlent!










Rendezvényszervezés

Rendezvényszervezés

Referenciák

Dekoráció

Esküvői dekoráció

Menyasszonyi csokor választék

Vidám koszorúslányok

Kata és Zoli esküvő királykékben

Templomi dekoráció

Lilla és Genco esküvő

...

Hajni és Krisztián

Alexandra és István

Anita és Zsolt

Hajni és Szabolcs

Hírlevél

Íratkozzon fel hírlevelünkre, hogy rögtön értesülhessen akcióinkról és új szolgáltatásainkról.


Harmóniarendezvény
Esküvő- és rendezvényszervezés